Sarmale de pui în vas de ceramică la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat.

Peste carnea tocată se adaugă ceapa tăiată mărunt, ouăle, orezul, condimentele şi mărarul tocat şi el mărunt. Se amestecă toate.

Frunza de viţă se opăreşte.

Se înfăşoară sarmalele şi se aşează în vasul de ceramică. Se toarnă borșul,

iar deasupra, se pune bulionul călit în 2-3 linguri de ulei.

Vasul se acoperă şi se bagă în cuptor pentru aproximativ 2 ore.

Etichete: sarmale | frunza de vita
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de curcan cu sos de portocală și lămâie Friptură de curcan cu sos de portocală și lămâie

Rețeta mai nouă   Budincă de fructe Budincă de fructe

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro