Midii cu mangetout și roșii cherry

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa tăiată julien, usturoiul tocat, ghimbirul tocat și chilli tocat sunt puse la călit într-un wok cu ulei încins în prealabil.

Se adaugă midiile.

Dacă acestea nu își lasă suficientă apă, se poate adăuga apă sau chiar vin alb.

Se condimentează cu sare și piper.

Se adaugă roșiile cherry și apoi mangetout după ce le-am tăiat extremitățile.

La final se adaugă pătrunjelul tocat

și sucul de limetă.

Etichete: midii
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chilli con carne Chilli con carne

Rețeta mai nouă   Sfeclă roșie cu morcov la cuptor Sfeclă roșie cu morcov la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro