Supă cu tăiţei de casă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Tăiţei de casă"

    Se bat ouăle cu sare, se adaugă câte un pic de făină şi se amestecă bine până devine o cocă precum aluatul de pâine.


    Se lasă un sfert oră să se odihnească, apoi se întinde o foaie mare subţire.

    Se taie dreptunghiuri mari, se presară cu făină şi se lasă la zvântat o jumătate de oră.

    După ce s-a zvântat, se pun dreptunghiurile unul peste altul şi se taie fâşii subţiri.

    Se împrăştie pe masă şi le mai lăsăm un sfert de oră să se mai usuce.

    Se pot consuma şi cu sosuri sau brânză.

    Tăiţei de casă
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Se taie legumele în patru şi se pun la fiert 30 de minute în supa de pui cu sare.

Între timp se fierb tăiţeii separat în apă cu sare 15 minute, după care se scurg şi se clătesc cu apă rece.
După ce se scot legumele din supă, se pun tăiţeii şi se mai fierbe un sfert de oră.

Se potriveşte de sare şi se presară pătrunjel tocat mărunt.

Etichete: supa | taitei
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Înghețată de cacao cu ciocolată Înghețată de cacao cu ciocolată

Rețeta mai nouă   Tăiţei de casă Tăiţei de casă

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro