Tocăniţă de ardei copţi
Se coc ardeii.
Se curăţă ardeii copţi de coajă şi cotoare şi se taie în 2 de-a lungul.
Se curăţă ceapa.
Se dă prin robot sau se taie mărunt.
Într-o tigaie cu ulei încins se pune ceapa la călit.
Se dau roşiile prin robot.
După ce s-a călit ceapa se adaugă roşiile date prin robot.
Se amestecă şi se mai căleşte puţin amestecând în continuu pentru a nu se lipi.
Se adaugă puţină apă, sare, piper şi vegeta şi se lasă amestecul să fiarbă aproximativ 30 minute.
Se adaugă ardeii curăţaţi şi mărarul tocat mărunt.
Se mai continuă fierberea câteva minute şi gata.
-
alin27 Jul.2015
extra
-
Vlad30 Jun.2014
Este o reteta pe care personal o gatesc inca din copilarie as putea spune (17 ani) deoarece gatitul este pentru mine un hoby. Delicios , o mancare care parca iti mangaie papilele gustative.