Aripioare cu legume la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas termorezistent uns cu ulei de măsline, se aranjează aripioarele într-un singur strat.

Se presară cu sare şi piper.

Deasupra se pun legumele: ardeiul tăiat fâşii potrivit de lungi, ţelina tăiată bucăţi subţiri, morcovul tăiat rondele şi cartofii tăiaţi cubuleţe.

Se adaugă supa de pui.


Vasul se acoperă cu capac sau cu folie se aluminiu şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 40-45 de minute.


Etichete: aripioare | legume | pui
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Clătite americane cu dulceaţă de căpşuni Clătite americane cu dulceaţă de căpşuni

Rețeta mai nouă   Tort inimă de ciocolată cu alune Tort inimă de ciocolată cu alune

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro