Pulpă de curcan cu legume la cuptor
Pulpele de curcan se crestează cu un cuţit şi se aşează într-un vas termorezistent uns cu ulei de măsline.
Se presară cu sare şi piper.
![](/files/recipe/2062/description/4e38461f47745.jpg)
Ceapa se taie peştişori şi se presară peste pulpe.
![](/files/recipe/2062/description/4e384620381bd.jpg)
Se adaugă şi morcovul tăiat rondele.
![](/files/recipe/2062/description/4e3846211eb77.jpg)
Ardeiul tăiat fideluţă se adaugă şi el alături de celelalte legume.
![](/files/recipe/2062/description/4e38462206c5f.jpg)
Deasupra se pun ciupercile, roşiile decojite, usturoiul tăiat feliuţe subţiri şi vinul alb.
![](/files/recipe/2062/description/4e38462307fd4.jpg)
![](/files/recipe/2062/description/4e3846240941a.jpg)
Se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 1,5 ore.
![](/files/recipe/2062/description/4e3846250d25f.jpg)
Apoi se mai lasă încă 30 de minute fără capac, până se rumeneşte.
![](/files/recipe/2062/description/4e38462604974.jpg)
Se serveşte alături de orice garnitură.
![](/files/recipe/2062/description/4e3846271a120.jpg)