Cartofi în stil italian cu mozzarella

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se curăţă de coajă.

Apoi se taie felii subţiri şi se pun în tava de la cuptor pe hârtie de copt.

Se condimentează cartofii cu sare, piper, oregano şi coriandru pisat, apoi se stropesc cu ulei de măsline.

Se bagă la cuptor la 200 grade timp de 45 de minute, se scoate tava din cuptor, se rade mozzarella pe deasupra, apoi se mai dă pentru încă 5 minute la cuptor, până se topeşte mozzarella.

Se servesc calzi ca garnitură la orice fel de friptură.

Etichete: cartofi
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tiropita Tiropita

Rețeta mai nouă   Doradă în sos de roșii cu ardei Doradă în sos de roșii cu ardei

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro