Cartofi în coajă la cuptor
- Ingrediente
Cartofii se spală foarte bine cu ajutorul unei perii.
Se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb doar pe jumătate, aproximativ 15 minute.
După acest timp, se scurg de apă, se aranjează într-un vas termorezistent.
Se stropesc cu ulei de măsline.
Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute. Se verifica dacă sunt gata cu ajutorul unei furculiţe, iar dacă furculiţa nu pătrunde cu uşurinţă în interior, se mai lasă pentru 10 minute.
Se servesc calzi simpli, ca garnitură sau se pot tăia pe jumătate şi se poate pune caşcaval ras peste ei.
Şi pentru că provocarea Andrei conţinea 2 ingrediente cheie, după ce am "rezolvat" mărul, eram datori cu o reţetă la care "personajul" principal să fie cartoful.
-
Catalin Dumitrescu06 Jan.2017
Excelent!
-
milica18 Jan.2013
super, pentru cina