Chefal la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pe;tele se curăţă de solzi şi de intestine.

Se porţionează în rondele.

Se prepară un sos din sucul de la o lămîie, ulei de măsline, sare şi piper.

În această soluţie se ţin bucăţile de peşte timp de 30 de minute.

Apoi se pun pe grătarul încins.

Se menţin câte 3-4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos.

Se serveşte alături de garnitură de cartofi şi sos de usturoi.

Etichete: chefal | peste
(12 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi cu păstârnac în grăsime de raţă Cartofi cu păstârnac în grăsime de raţă

Rețeta mai nouă   Paste cu roşii şi măsline Paste cu roşii şi măsline

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro