Cartofi cu smântână şi mozzarella la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se curăţă şi se taie rondele.

Uleiul, condimentele

şi smântâna de gătit

se amestecă.

Se adaugă şi cartofii şi se trec prin amestec.

Cartofii se pun într-un vas termorezistent,

deasupra se pun felii subţiri de mozzarella

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 40 de minute.

Se servesc calzi ca şi garnitură.

Pentru ca luna asta ruleta Provocării secrete s-a oprit în dreptul blogului Transylvanian Kitchen, am zis să profit de ocazie și să mai prepar ceva bun, că nu m-am putut abține.

Etichete: cartofi
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Lecsó Lecsó

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu bulion Prăjitură cu bulion

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro