Chiftele din cartofi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii fierţi se pasează. Peste ei se adaugă ceapa tăiată mărunt, usturoiul pisat, mărarul, făina, sarea şi piperul. Se amestecă.


Din această compoziţie, se ia câte puţin şi se formează cu mâna (trebuie să fie mâna umedă pentru a nu se lipi). Se dau prin pesmet. Se prăjesc în ulei încins, la foc potrivit.


Când s-au rumenit pe ambele părţi, se scot pe un şerveţel absorbant, pentru a îndepărta surplusul de ulei.

Se servesc ca atare sau în combinaţie cu diverse sosuri.
Etichete: cartofi | chiftele
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Musaca de cartofi cu piept de pui Musaca de cartofi cu piept de pui

Rețeta mai nouă   Macrou la grătar Macrou la grătar

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro