Pulpe de pui pane la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se bat foarte bine cu sare, apoi se amestecă cu făina, laptele, piper şi busuioc până se obţine o cremă omogenă.



Compoziţia obţinută se amestecă şi cu caşcavalul ras.

Prin acest amestec se dau pe ambele părţi bucăţile de pulpe dezosate, apoi se trec prin pesmet, se aşează într-un vas termorezistent căptuşit cu hârtie de copt.



Peste bucăţile astfel pregătite se pune untul tăiat cubuleţe. Vasul se dă la cuptor.

Se întorc alternativ când pe o parte când pe cealaltă pentru a se rumeni uniform.



Ca sugestie de servire: alături de legume mexicane.

Etichete: pulpe de pui | snitel | pane | pui
(15 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Am facut aseara!! Foarte bun.Merita incarcat!!!

  • Foarte buna reteta! O fac destul de des! Sunt niste snitele coapte, nu prajite si cu cascaval sunt minunate! Ceva dietetic, dar nu pentru cura de slabit!!!!!!!

  • delicioasa!! nota 10

  Rețeta mai veche Mâncare de fasole boabe Mâncare de fasole boabe

Rețeta mai nouă   Pizza "My special" Pizza "My special"

publicitate
Comentarii (9)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro