Pulpe de pui pane la cuptor
Ouăle se bat foarte bine cu sare, apoi se amestecă cu făina, laptele, piper şi busuioc până se obţine o cremă omogenă.
Compoziţia obţinută se amestecă şi cu caşcavalul ras.
Prin acest amestec se dau pe ambele părţi bucăţile de pulpe dezosate, apoi se trec prin pesmet, se aşează într-un vas termorezistent căptuşit cu hârtie de copt.
Peste bucăţile astfel pregătite se pune untul tăiat cubuleţe. Vasul se dă la cuptor.
Se întorc alternativ când pe o parte când pe cealaltă pentru a se rumeni uniform.
Ca sugestie de servire: alături de legume mexicane.
-
Camitza31 Mar.2015
Am facut aseara!! Foarte bun.Merita incarcat!!!
-
Doina26 Aug.2014
Foarte buna reteta! O fac destul de des! Sunt niste snitele coapte, nu prajite si cu cascaval sunt minunate! Ceva dietetic, dar nu pentru cura de slabit!!!!!!!
-
cristina23 May.2014
delicioasa!! nota 10