Mâncare de mazăre

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Mazărea se curăţă din păstăi.


Ceapa curăţată se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei.


Roşiile decojite se dau la robot şi apoi se adaugă peste ceapa călită.


Se amestecă şi când a început să fiarbă se adaugă mazărea boabe.

Se pune apă cât să acopere continutul din cratiţă şi sare.

Cartofii se taie cuburi şi se adaugă peste sosul de mazăre.


Se ţine la foc mic până când cartofii sunt fierţi, iar la final se adaugă mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt.



Etichete: rosii | mancare | mazare
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval la grătar Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval la grătar

Rețeta mai nouă   Super prăjitura Super prăjitura

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro