Mâncare de mazăre cu pulpe de pui
(Pui cu mazăre)Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1713/description/file-1_1.jpg)
Se curăţă morcovul, ceapa, se toacă mărunt şi se pun la călit cu puţin ulei.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1713/description/file-2_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1713/description/file-3_1.jpg)
Pulpele se pârlesc, se spală şi se adaugă peste legume.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1713/description/file-4_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1713/description/file-5_1.jpg)
Când pulpele sunt aproape făcute, se adaugă mazărea din borcane, scursă de zeamă.
Se completează cu apa, până se acoperă mâncarea şi se mai fierbe puţin, 10-15 minute.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1713/description/file-6_1.jpg)
Apoi se potriveşte de sare, piper şi se pune bulionul.
Se presărează cu mărar.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1713/description/file-7_1.jpg)