Mâncare de mazăre cu pulpe de pui

(Pui cu mazăre)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă morcovul, ceapa, se toacă mărunt şi se pun la călit cu puţin ulei.

Pulpele se pârlesc, se spală şi se adaugă peste legume.

Când pulpele sunt aproape făcute, se adaugă mazărea din borcane, scursă de zeamă.
Se completează cu apa, până se acoperă mâncarea şi se mai fierbe puţin, 10-15 minute.

Apoi se potriveşte de sare, piper şi se pune bulionul.
Se presărează cu mărar.
Etichete: pui | pulpe de pui | mazare
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort din pişcoturi de şampanie cu cremă de banane Tort din pişcoturi de şampanie cu cremă de banane

Rețeta mai nouă   Ciorbă de cartofi Ciorbă de cartofi

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro