Mazăre cu roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-o cratiţă se încinge uleiul. Se adaugă mazărea, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate bucăţi mici şi sarea.

Mărarul şi pătrunjelul se toacă mărunt. Se adaugă peste mazăre împreună cu celelalte condimente.


Se lasă să fiarbă la foc mic până când mazărea este gata. Mâncarea trebuie să fie scăzută.

Etichete: rosii | mazare
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură 'Negresă' Prăjitură 'Negresă'

Rețeta mai nouă   Gulaş din inimă de porc Gulaş din inimă de porc

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro