Tort din pişcoturi de şampanie cu cremă de banane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se striveşte miezul bananelor cât mai bine posibil, se amesteca cu 100 g frisca.


O jumătate din cantitatea de pişcoturi se aşează pe un platou dreptunghiular sau hexagonal. Se stropesc cu lapte şi rom sau coniac. Peste ele se pune cremă de banane.


Deasupra se aşează restul de pişcoturi care, după ce se stropesc de asemenea cu lapte şi rom, se acoperă cu frişcă.


Ca ornament se pot folosi vişine din dulceaţă sau ciocolată rasă, răspândită pe toată suprafaţa tortului sau coajă de lămâie şi cremă de ciocolată.


Etichete: tort | banane | piscoturi | sampanie
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de căprioară Friptură de căprioară

Rețeta mai nouă   Mâncare de mazăre cu pulpe de pui Mâncare de mazăre cu pulpe de pui

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro