Ciorbă de cartofi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se rad morcovul, pătrunjelul, ceapa, ţelina.

Se călesc în puţin ulei.

Se pun la fiert cartofii tăiaţi cuburi în apă cu sare.
Când sunt gata călite legumele se toarnă în oală.
Se adaugă sfecla, ardeiul gras şi borşul fiert în prealabil.
Se adaugă leuştean şi pătrunjel verde.
Se poate servi cu ceapă, de preferinţă ceapă verde.
Etichete: cartofi | ciorba
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mâncare de mazăre cu pulpe de pui Mâncare de mazăre cu pulpe de pui

Rețeta mai nouă   Ghiveci de legume la cuptor Ghiveci de legume la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro