Mâncare de ștevie cu ciuperci și roșii cherry

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa verde se taie mărunt și se călește în puțin ulei.

Se adaugă usturoiul mărunțit și se călesc împreună.

Se adaugă ștevia tăiată

Amestecul rezultat se scoate pe o farfurie.

Ciupercile tăiate felii se pun la călit în aceeași cratiță.

Se lasă până se înmoaie.

Se condimentează cu sare și piper,

apoi se adaugă amestecul de ștevie

și roșiile cherry.

Se lasă să fiarbă până se înmoaie roșiile.

Se presară verdeața tocată mărunt și se ia de pe foc.

Se servește cu mămăliguță.

Etichete: stevie | ciuperci | rosii
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu morcovi Prăjitură cu morcovi

Rețeta mai nouă   Tartă rustică cu mere, gutui şi nuci Tartă rustică cu mere, gutui şi nuci

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro