Paste cu peşte afumat

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se fierb pastele în apă cu sare. Se scurg.
Se pune smântâna la fiert cu supă până dă în clocot, după care se adaugă jumătate din cantitatea de caşcaval. Se mai fierbe 5 minute.
Peştele afumat de dezosează şi se fărâmiţează în bucăţi mici.
Peste paste se adaugă sosul de smântână cu caşcaval şi peştele afumat.
Se amestecă încet să nu se sfărâme pastele.
Se presară deasupra restul de caşcaval, se pune capacul şi se lasă 10 minute.


Se serveşte cald sau rece.

Etichete: paste | peste afumat | peste
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro