Piept de curcan în sos de muștar și smântână
Pieptul de curcan se usucă cu prosoape absorbante, apoi se presară cu sare,
piper şi coajă de lămâie.
Într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei şi se rumeneşte pieptul de curcan condimentat.
Bucăţile de carne se scot şi se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri, până se auresc,
se adaugă supa de pui
smântâna de gătit,
zeama de lămâie.
Când începe să fiarbă, se pun în sos bucăţile de carne
şi se fierbe acoperit la foc mic, timp de 45 de minute, completând cu supă, dacă sosul scade prea tare.
La final, se adaugă muştarul
şi se mai lasă pe foc 5 minute.
Se serveşte alături de garnitură de orez şi salată de pătrunjel.
-
Stefan28 Mar.2016
Foarte buna reteta, insa din punctul meu de vedere, e recomandat cam mult mustar... sosul este delicios si inainte de adauga mustarul si cred ca 100g sunt de ajuns.
-
leontin07 Sep.2015
este o mancare foarte buna si gustoasa este un preparat de nota 10