-
Piept de curcan înăbușit la oala…
Pieptul de curcan se taie cubuleţe. În oala sub presiune se pun 2-3 linguri de ulei şi se călesc cubuleţele…
-
Piept de curcan cu legume și tăiței…
Într-un wok, se încinge puţin ulei de măsline şi se adaugă usturoiul. Totul se face la flacără mare. Se…
-
Piept de curcan cu ficăței, ciuperci…
Pieptul de curcan se taie felii potrivit de groase, care se presează cu hârtie absorbantă, şi se presară…
-
Piept de curcan umplut cu bacon și…
Baconul se taie fâşii, iar usturoiul se taie mărunt. apoi se căleşte în două linguri de ulei de măsline.…
-
Piept de curcan în sos de muștar și…
Pieptul de curcan se usucă cu prosoape absorbante, apoi se presară cu sare, piper şi coajă de lămâie. Într-o…
-
Piept de curcan la grătar
Pieptul de curcan se tranşează în bucăţi nu foarte groase. Usturoiul se pisează şi se adaugă împreună…
-
Şniţele din piept de curcan umplute…
Pieptul de curcan se taie în fileuri subţiri. Fiecare fileu se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se presară…
Reţete cu "piept de curcan"