Piept de pui cu sos de roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie pieptul de pui în bucăţi mici, cât a-i servi dintr-o înghiţitură.

Într-o tigaie se încinge uleiul. Se adaugă carnea, se căleşte puţin.

După aceasta se adaugă roşiile date prin robot în prealabil, se adaugă sare şi se lasă amestecul sa fiarbă până când scade puţin, să se fiarbă pieptul de pui.

Acum se adaugă restul condimentelor: usturoiul pisat sau tăiat mărunt, dafin, busuioc, pătrunjel, piper şi vin. Se mai dă într-un clocot după care se îndepărtează de pe foc.
Se poate servi cu piure de cartofi.

(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro