Piept de pui în stil indian

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeii se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie cubuleţe.

Pieptul de pui se taie şi el cuburi.

Usturoiul se zdrobeşte şi se căleşte în puţin ulei de măsline.

Se adaugă ardeiul şi se călesc puţin împreună.

Se înăbuşă timp de 10 minute.

Pieptul de pui se presară cu sare, piper şi curry şi se amestecă.


Se adaugă peste ardeiul înăbuşit şi se căleşte până devine albicios pe toate părţile.

Se stinge cu vin alb şi supa de legume, se pun foile de dafin şi se fierbe totul la foc mediu până se îngroaşă sosul.

Se serveşte fierbinte alături de o garnitură de orez şi salată de murături.


Tot pentru provocarea "Dulce Românie", de data aceasta o reţetă cu specific indian.

Etichete: piept de pui | pui | curry | india | asia
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Paste de orez cu mazăre şi somon Paste de orez cu mazăre şi somon

Rețeta mai nouă   Pui în crustă de orez cu sos de lămâie Pui în crustă de orez cu sos de lămâie

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro