Pizza vegetariană

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Blat pentru pizza"

    Într-un castron de plastic se pun 300 g făină, se distribuie pe marginile castronului, iar în mijloc se sfărâmă drojdia.

    Peste drojdie se pune zahărul.

    Drojdia şi zahărul se amestecă cu jumătate de pahar de apă călduţă, antrenând în amestec şi puţină făină de pe margine.

    Se lasă să dospească la loc cald.

    Când începe să facă bule, se adaugă uleiul, restul de apă şi sare şi se frământă cu restul de făină. Aluatul nu trebuie să aibă o consistenţă foarte tare.

    Se lasă să crească la loc cald.

    Blat pentru pizza
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Blatul se întinde în tava unsă cu ulei. Se pune sosul de roşii şi se presară busuioc uscat.

Se distribuie pe toată suprafaţa salamul tăiat feliuţe subţiri, ardeiul tăiat fâşii, feliile de roşii, caşcavalul ras, ciupercile, porumbul şi măslinele.

Deasupra se mai presară nişte caşcaval ras şi se bagă in cuptorul încins la 250 grade timp de 15-20 de minute.

Se poate servi cu ketchup.

Etichete: pizza
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Brioşe cu smochine şi cacao Brioşe cu smochine şi cacao

Rețeta mai nouă   Curcan la cuptor în sos de muştar Curcan la cuptor în sos de muştar

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro