Curcan la cuptor în sos de muştar
Se prepară o soluţie de marinare din vin, rozmarin, maghiran, cimbru, sare, piper şi cele trei tipuri de muştar.
Se amestecă bine, după care se pune pulpa de curcan şi se lasă aşa timp de 1 oră.
Se curăţă usturoiul şi se pregătesc crenguţele de rozmarin.
După ce a trecut o oră, se scoate pulpa de curcan din soluţia de marinare şi se pune într-un vas termorezistent.
Deasupra se pun crenguţele de rozmarin şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri.
Se acoperă vasul şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 1,5 ore.
Se unge cu soluţia de marinare şi se mai dă la cuptor pentru încă 30 de minute, fără capac.
Se poate servi alături de cartofi natur şi salată de varză albă.
-
petre23 Dec.2013
nu sun date gramajele la condimete
-
gabi29 Jan.2013
papa buna, eu care nu sunt bucatar am primit multe laude din cauza retetei mai sus desfasurate.