Quesadilla de pui
Se prepară soluţia de marinare pentru pieptul de pui. Se amestecă zeama de lămâie cu ulei de măsline, oregano, sare şi piper.
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se pun la marinat.
Se lasă în soluţia de marinare 2-3 ore.
Apoi pieptul de pui se pune pe grătarul încins.
Se întoarce pe toate părţile până se rumeneşte frumos.
Pieptul de pui astfel preparat se taie cubuleţe.
Roşiile se taie rondele.
Într-o tigaie se pune puţin ulei de măsline, apoi se pune o lipie şi pe toată suprafaţa se presară mozzarella.
Când aceasta începe să se topească, se pun bucăţile de pui distribuite uniform, apoi rondelele de roşii şi iar mozzarella, acoperind totul cu altă foaie de lipie.
Se ţine pe foc 5 minute sub capac.
Se întoarce lipia cu ajutorul unei palete şi se mai lasă încă 2-3 minute.
Se serveşte fierbinte, cu sos de usturoi şi iaurt.