Pui cu porumb la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de pui se taie cubulețe mici și se călește în jumătate din cantitatea de unt aproximativ 4-5 minute.

Untul rămas se topește într-o tigaie,

se adaugă făină și se prăjește timp de 1-2 minute.

Se toarnă laptele

și se amestecă până sosul devine omogen și se îngroașă.

Se asezonează, apoi se încorporează bucățile de pui

și boabele de porumb.

Aluatul foietaj se împarte în 2. Se așează în tavă o bucată de aluat, 

se adaugă compoziția de pui cu porumb și se distribuie uniform pe suprafața aluatului,

se acoperă cu cealaltă jumătate de aluat foietaj, se unesc marginile celor 2 jumătăți de aluat foietaj și se unge suprafața cu ou bătut.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 170 grade pentru câteva minute și apoi se reduce temperatura la 120 grade.

Preparatul se servește fierbinte alături de legume asortate.

Etichete: carne de pui
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somon cu sos de portocale la cuptor Somon cu sos de portocale la cuptor

Rețeta mai nouă   Salată de roşii cu busuioc şi usturoi Salată de roşii cu busuioc şi usturoi

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro