Piept de pui în sos de smântână şi caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent.

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu smântâna, sarea şi piperul.






Amestecul rezultat se toarnă peste pieptul de pui.


Deasupra se adaugă caşcavalul ras.


Se bagă în cuptorul încins la 200 grade timp de 30 de minute sau până se rumeneşte frumos deasupra.



Etichete: pui | cascaval | smantana | piept de pui
(49 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Imi place aceasta reteta pentru ca este : simpla, rapida si cred ca si foarte gustoasa

  Rețeta mai veche Super prăjitura Super prăjitura

Rețeta mai nouă   Ruladă din piept de pui în crustă de mac şi susan Ruladă din piept de pui în crustă de mac şi susan

publicitate
Comentarii (11)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro