Somon cu sos de portocale la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Jumătate de portocală se taie felii subţiri, iar cealaltă jumătate se stoarce.

Sucul rezultat se amestecă cu uleiul de măsline,

vinul alb şi apa.

Somonul rondele se aranjează într-un vas termorezistent,

se presară cu sare şi piper

cimbru,

apoi se toarnă amestecul cu suc de portocală.

Deasupra se pun feliuţele de portocală.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 25 de minute.

Se serveşte cu sos.

Această reţetă a fost preparată pentru Provocarea Secretă, găzduită în această lună de Paula Iulia Gafitescu iar sursa de inspiraţie a fost blogul Gabrielei Petre.

Etichete: somon | peste
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sos de iaurt cu hrean și brânză Sos de iaurt cu hrean și brânză

Rețeta mai nouă   Pui cu porumb la cuptor Pui cu porumb la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro