Pulpe de pui cu smântână

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de pui se pun la fiert în apă cu sare, timp de 15-20 minute.


După ce au fiert, se scot din zeamă şi se prăjesc în puţin ulei.



Ceapa se taie mărunt şi se căleşte, separat, în ulei.

Când ceapa începe să se aurească, se adaugă făina; se amestecă bine.

Se adaugă apoi smântâna.

Se diluează cu supa în care au fiert pulpele. Se lasă să fiarbă 10 minute.

La final se adaugă pulpele prăjite, se amestecă şi se mai dă un clocot.


Dacă mai este nevoie, se mai adaugă supă până se obţine consistenţa dorită.



Se serveşte caldă, cu mămăliguţă.


Etichete: ciulama | pui | pulpe de pui | smantana
(213 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Foarte bună!

  • foarte buna simplu de gatit si rapid

  • Excelenta

  • Acum execut asa ceva , dar fara ceapa :)

  • rolita

  • Foarte bun!!!

  • imi place reteta foarte mult

  • f f bun si usor d pregatit ,multumesc pt reteta ,felicitari

  • Foarte buna reteta si usor de preparat.

  • Foarte gustoasa!

  • super buna! gustul imi aduce aminte de timpul cand ,,mama'' ne face aceasta mancare.

  • F.buna...am facut-o in seara asta...simplu si usor de preparat,dar mai ales buna la gust...:*

  • super buna!!! exact ce cautam,,,gustul de o data....

  • Super bun. Azi am incercat reteta si a iesit extraordinar. Merci pt aceasta reteta , o zi buna!

  • UrAT! nU E BUN

  • simplu si bun!!! :)

  • e prima data cand am mancat pui cu smantana, cautam ceva simplu de facut, asa am dat de reteta asta si avand ingredientele in casa, mi-am zis sa incerc. rezultatul este EXCELENT! cu siguranta o sa mai fac, simplu si delicios!

  • aceasta reteta are gustul copilariei mele ; bunica mi-o prepara tot timpul ; iese si mai gustoasa cu pui de tara

  • Numai ce am terminat de facut puiul cu smantana. A iesit delicios!

  Rețeta mai veche Ravioli cu brânză, şuncă, piept de pui, ciuperci şi suc de roşii Ravioli cu brânză, şuncă, piept de pui, ciuperci şi suc de roşii

Rețeta mai nouă   Curcan în sos de vin şi suc de lămâie la cuptor Curcan în sos de vin şi suc de lămâie la cuptor

publicitate
Comentarii (32)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro