Pulpe și aripi de cocoș în sos de roșii cu rozmarin și usturoi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas termorezistent se așează bucățile de cocoș, pe care le-am fiert, în prealabil, în oala sub presiune.

Pasta de tomate se amestecă separat cu supa de pui

și se toarnă peste carne.

Se adaugă și vinul,

rozmarinul,

usturoiul tăiat mărunt și sare. Vasul acoperit se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45 de minute.

Se poate servi cu orice fel de garnitură.

(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Rasol de creveți, porumb și cârnați afumați Rasol de creveți, porumb și cârnați afumați

Rețeta mai nouă   Salată de mărar și pătrunjel Salată de mărar și pătrunjel

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro