Rasol de creveți, porumb și cârnați afumați

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Creveții se curăță dacă sunt nedecorticați.

Porumbul se curăță și se taie bucăți.

Cârnații se taie la dimensiunea de aproximativ 2 cm.

Se pune la fiert apa cu 2 linguri de condiment pentru fructe de mare.

Se lasă să dea câteva clocote, apoi se adaugă porumbul. Se lasă să fiarbă până când porumbul este gata.

Se adaugă cârnații și creveții și se mai lasă pe foc 5 minute.

Se scurge zeama în care au fiert și se servește fierbinte.

Etichete: creveti
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort de ciocolată cu vișine Tort de ciocolată cu vișine

Rețeta mai nouă   Pulpe și aripi de cocoș în sos de roșii cu rozmarin și usturoi la cuptor Pulpe și aripi de cocoș în sos de roșii cu rozmarin și usturoi la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro