Rasol de gâscă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează când este nevoie.

Se adaugă ceapa, morcovul, păstârnacul, toate întregi şi se lasă să fiarbă până când carnea se desprinde pe de os (aproximativ 45-50 de minute).

Se scot legumele şi se adaugă cartofii curăţaţi şi întregi. Se adaugă şi boabele de ienibahar, foile de dafin şi piperul. Se fierb încă 15-20 de minute.

Rasolul se serveşte alături de mămăliguţă şi mujdei de usturoi.


Etichete: rasol | gasca | carne de pasare
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de curcan cu sos de muştar la cuptor Friptură de curcan cu sos de muştar la cuptor

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu caramel Prăjitură cu caramel

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro