Roşii cu pulpă de curcan

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpa de curcan se taie cubuleţe şi se căleşte în puţin ulei de măsline.


Când carnea a devenit albicioasă, se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi se călesc împreună.

Usturoiul se pisează şi se adaugă peste sosul preparat. Dacă este nevoie se mai poate adăuga o cană de apă sau supă de pasăre. Se condimentează cu sare şi piper şi se adaugă foile de dafin.


Se lasă să fiarbă până când carnea este gata.


Se poate servi alături de piure de cartofi.


Etichete: rosii | curcan
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Brioşe cu cremă de lămâie Brioşe cu cremă de lămâie

Rețeta mai nouă   Trufe albe Trufe albe

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro