Trufe albe

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciocolata, frişca lichidă şi nuca se pun pe baie de apă, până se topeşte ciocolata.



Se lasă să se răcească.

Când e călduţă, se adaugă alcoolul şi se mixează în 3 reprize: se mixează 4-5 minute, se bagă la frigider 5 minute şi se repetă de încă 2 ori aceste operaţiuni.


La final se lasă 15 minute la frigider.

Din această compoziţie se formează, cu mâna, biluţe mici, care se dau prin nucă de cocos amestecată cu zahăr pudră.





Etichete: trufe | cocos | ciocolata alba
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Roşii cu pulpă de curcan Roşii cu pulpă de curcan

Rețeta mai nouă   Mâncărică de bame Mâncărică de bame

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro