Trufe albe
Mod de preparare
Ciocolata, frişca lichidă şi nuca se pun pe baie de apă, până se topeşte ciocolata.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2125/description/4e9f27675c772.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2125/description/4e9f27684f520.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2125/description/4e9f27693c3fd.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2125/description/4e9f276a7bc04.jpg)
Se lasă să se răcească.
Când e călduţă, se adaugă alcoolul şi se mixează în 3 reprize: se mixează 4-5 minute, se bagă la frigider 5 minute şi se repetă de încă 2 ori aceste operaţiuni.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2125/description/4e9f2460b16ce.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2125/description/4e9f2461ad88a.jpg)
La final se lasă 15 minute la frigider.
Din această compoziţie se formează, cu mâna, biluţe mici, care se dau prin nucă de cocos amestecată cu zahăr pudră.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2125/description/4e9f2462a0d3a.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2125/description/4e9f24639caf0.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2125/description/4e9f295d38d66.jpg)