Saramură de biban

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pe tablă sau pe grătar se prăjeşte peştele uns cu sare.

După ce se prăjeşte, se lasă la răcit puţin şi apoi se îndepărtează crusta de peşte ars cu sare.
Separat, se pune apă la fiert în care se adaugă cimbru, usturoi tocat mărunt, un pic de ulei şi sare.
Când amestecul dă în clocot, se adaugă peştele şi se mai lasă să fiarbă vreo 5 minute, după care se opreşte şi se lasă la răcit.
Se poate servi cu mămăligă şi ardei iute sau cu mujdei de usturoi.

Etichete: peste | saramura | biban
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte bun

  Rețeta mai veche Ciorbă de pui Ciorbă de pui

Rețeta mai nouă   Tartă cu brânză proaspătă Tartă cu brânză proaspătă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro