Sardine cu cimbru la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează cu sare,

iar peste el se adaugă cimbru uscat, piperul

și uleiul de măsline. Se omogenizează.

Sardinele curățate de intestine și spălate foarte bine, se așează într-un vas, într-un singur rând, fără a fi suprapuse, iar deasupra se toarnă amestecul cu usturoi și condimente. Vasul se acoperă și se dă la rece pentru cel puțin o oră.

Se încinge grătarul și se pun sardinele,

menținând-ule pe fiecare parte aproximativ 4-5 minute, în funcție de cât de mari sunt.

Se servesc cu suc de lămâie și garnitură de orez.

Etichete: sardine
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Rulouri cu cremă de brânză și ardei copt Rulouri cu cremă de brânză și ardei copt

Rețeta mai nouă   Caras înăbușit cu roșii și lămâie Caras înăbușit cu roșii și lămâie

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro