Sardine cu suc de lămâie şi portocală la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Sardina se curăţă de solzi şi intestine, se spală foarte bine cu apă rece, se presară cu sare şi se lasă pentru 30 de minute.

Apoi sardinele se aşează într-un vas termorezistent uns cu ulei.

Peste peşte se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri.

Se presară oregano şi piper şi se "îneacă" peştele cu sucul de lămâie şi portocală.

Se stropeşte cu ulei de măsline.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20-25 de minute.

Să continuăm să ne detoxifiem cum ne provoacă Mitinita.

Etichete: sardine | peste
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu ness Prăjitură cu ness

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu portocale Prăjitură cu portocale

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro