Tocăniţă de cartofi

(Tocană de cartofi)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei.

După ce s-a călit ceapa, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi felii. Se călesc împreună 5 minute.

Se adaugă 2 linguri de pastă de ardei. În lipsa, puteţi pune 2 ardei tăiaţi cubuleţe.

Se completează cu apă cât să fie totul acoperit şi se lasă la fiert 20-25 de minute (până când cartofii sunt fierţi).

Mărarul şi pătrunjelul se taie mărunt şi se adaugă la final.


Se poate servi cu murături de orice fel, alături de mămăliguţă.


Etichete: tocanita | cartofi
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • supeeeeer

  Rețeta mai veche Borş de văcuţă Borş de văcuţă

Rețeta mai nouă   Sardine pe pat de cartofi Sardine pe pat de cartofi

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro