Tortellini cu piept de pui, ciuperci şi sos de roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt, apoi se călesc în puţin ulei de măsline.


Se adaugă apoi pieptul de pui tăiat şi el bucăţi mici şi ciupercile din conservă şi se călesc până pieptul devine alb.


Când este gata se pun 2 linguri de sos de roşii, se amestecă totul bine şi apoi se adaugă apă cât să acopere totul şi condimentele (sare, piper, busuioc, oregano). Se mai lasă să fiarbă până când totul devine un sos gros.


Separat se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.


Se amestecă pastele fierte şi scurse cu sosul fierbinte şi se adaugă şi caşcavalul ras.


Se servesc fierbinţi.

(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Papanaşi prăjiţi cu dulceaţă şi smântână Papanaşi prăjiţi cu dulceaţă şi smântână

Rețeta mai nouă   Mâncare cu castraveţi muraţi Mâncare cu castraveţi muraţi

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro