Caras marinat la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeiul iute uscat se mărunţeşte,

apoi se pisează împreună cu usturoiul şi un praf de sare.

Se condimentează cu piper

şi se adaugă sucul de lămâie

şi uleiul.

Se amestecă bine până se obţine o pastă.

Cu aceasta se unge fiecare rondea de peşte.

Se lasă să stea timp de 30 de minute, apoi se aşează într-o tavă termorezistentă unsă cu puţin ulei.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte cald cu mămăliguţă, garnitură de cartofi şi mujdei de usturoi.

Etichete: caras | marinat
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de curcan la grătar Piept de curcan la grătar

Rețeta mai nouă   Salată de fructe Salată de fructe

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro