Caras la cuptor cu sos de lămâie şi pătrunjel

(Caras la cuptor cu sos a la grec)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă carasul de solzi şi se eviscerează. Se spală bine cu apă rece.

Se condimentează cu sare şi se lasă să stea câteva minute.

Un vas termorezistent se unge cu puţin ulei. Se adaugă peştele întreg.

Se mai stropeşte cu puţin ulei de măsline.

Şi se introduce în cuptorul încins în prealabil la 200-220 grade Celsius.

Se va menţine la cuptor timp de aproximativ 30 de minute.

În acest timp se prepară un amestec din zeama de la 1 lămâie, apă, ulei de măsline, pătrunjel tocat, sare şi piper.

După ce se scoate peştele din cuptor, acesta se stropeşte cu sosul preparat mai sus.

Se poate servi cu mămăligă şi cartofi natur.

Etichete: caras | peste
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpe de pui cu roșii și suc de lămâie la slow cooker Pulpe de pui cu roșii și suc de lămâie la slow cooker

Rețeta mai nouă   Pariziene cu mere Pariziene cu mere

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro