Ciorbă de porc

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pun la fiert cu sare oasele şi carnea de porc aproximativ 2 ore, până se desprinde carnea de pe oase. Ceapa, pătrunjelul, morcovul, păstârnacul, ţelina, se dau la robot şi se adaugă în oală. Se lasă la fiert timp de 30 minute. Ardeiul gras, se toacă mărunt. Se curăţă cartofii şi dovlecelul şi se taie cubuleţe. Se adaugă şi  acestea la fiert încă 15 minute, după care se adaugă 1 mână de tăiţei şi roşiile date la robot. După 10 minute se adaugă borşul fiert în prealabil şi se mai dă într-un clocot. Se curăţă, se spală şi se taie leuşteanul şi frunzele de pătrunjel şi se adaugă în ciorbă. Se poate servi cu ardei iute.

Etichete: ciorba | carne de porc
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro