Ciorbă de raţă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Carnea de raţă se pune la fiert în apă cu sare, în oala sub presiune, timp de 35 de minute.

Legumele tăiate cubuleţe,






se adaugă peste supa de carne şi se lasă să mai fiarbă timp de 15 minute, tot la presiune.

După ce sunt fierte şi legumele, se adaugă roşiile decojite

şi se lasă să dea câteva clocote,

apoi se adaugă borşul fiert în prealabil.

La final, se adaugă verdeaţa tăiată mărunt.


Se serveşte fierbinte.


Etichete: ciorba | rata
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpă de cocoş cu vin şi roşii la slow cooker Pulpă de cocoş cu vin şi roşii la slow cooker

Rețeta mai nouă   Omletă cu arome indiene Omletă cu arome indiene

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro