Friptură de curcan cu sos de vin la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
Pulpele de curcan se spală cu apă rece, se usucă cu şerveţele de hârtie, apoi se crestează cu ajutorul unui cuţit.

Se pregăteşte sosul de usturoi aromatizat: se pisează usturoiul, se freacă cu puţin ulei, apoi se diluează cu un pahar de vin.
Se adaugă apoi condimentele, se amestecă şi se lasă 10 minute.
Amestecul de condimente se toarnă peste pulpele aşezate într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei de măsline.
Vasul se acoperă şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 1-1,5 ore.
La final, se lasă 10 minute fără capac pentru a se rumeni frumos.
Etichete: curcan
(37 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Am preparat și eu curcanul după rețeta d-voastră și a fost foarte bun și ușor de preparat, a fost delicios,nota 10.

  • 5 *****

  Rețeta mai veche Tort de cacao cu crema de nucă Tort de cacao cu crema de nucă

Rețeta mai nouă   Valdostana din piept de pui Valdostana din piept de pui

publicitate
Comentarii (10)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro