Friptură de curcan la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de curcan se spală cu apă rece şi se aşează într-un vas termorezistent.

Separat se pregăteşte un amestec din vin, ulei şi condimente. Se omogenizează bine.

Acest amestec se toarnă peste pulpe. Deasupra se taie mărunt usturoiul.

Vasul se acoperă cu un capac sau cu folie şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 1,5 ore. La final, vasul se lasă neacoperit în cuptor pentru încă 15-20 de minute, ca să se rumenească.

Se serveşte cu garnitură de cartofi.

Etichete: curcan
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Rondele de crap pe grătar Rondele de crap pe grătar

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu nucă şi fructe confiate Prăjitură cu nucă şi fructe confiate

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro