Prăjitură cu nucă şi fructe confiate

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se caramelizează zahărul.


Se adaugă două căni de apă şi se lasă să fiarbă la foc mic până se dizolvă tot zahărul caramelizat. Se lasă, apoi să se răcească.


Nucile se bagă în cuptorul încins pentru 10 minute, apoi se toacă mărunt.


Peste siropul de zahăr caramelizat, rece, se adaugă făina, esenţa de vanilie, uleiul, nuca şi fructele confiate.


Se omogenizează şi se pune în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se coace la 200 grade timp de 20 de minute.

Se lasă să se răcească, apoi se dă cu zahăr pudră.


(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de curcan la cuptor Friptură de curcan la cuptor

Rețeta mai nouă   Ciuperci umplute cu legume Ciuperci umplute cu legume

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro