Rondele de crap pe grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Crapul se curăţă de solzi şi de intestine.

Peştele astfel pregătit şi foarte bine splălat cu apă rece, se porţionează în rondele. Se presară cu sare şi se lasă să stea aşa timp de 20 de minute.

Se pregăteşte o soluţie din ulei de măsline, suc de lămâie, piper, cardamom, cimbru şi se omogenizează foarte bine.

Fiecare rondea de crap se trece prin această soluţie, apoi se pune pe grătarul încins.

Se frig pe ambele părţi, timp de câteva minute, după care se iau de pe grătar. Se pot servi alături de o garnitură de legume la cuptor.

Etichete: crap | peste
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort cu ciocolată şi pere Tort cu ciocolată şi pere

Rețeta mai nouă   Friptură de curcan la cuptor Friptură de curcan la cuptor

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro