Pulpă de căprioară cu sos de soia la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Morcovul se taie rondele şi se aşează pe fundul vasului ceramic de la slow cooker.

Ceapa se taie solzişori şi se adaugă în vas, alături de morcov.

Pulpa de căprioară se porţionează şi se pune pe patul de legume.

Usturoiul se taie feliuţe şi se presară peste carne.

Se adaugă sosul de soia, sosul Worchester, se presară puţină sare şi piper,

apoi se toarnă supa de pui cât să acopere carnea,

se acoperă cu capacul şi se fixează slow cookerul la slow. Se lasă cam 8-10 ore.

Se poate servi alături de garnitură de cartofi şi murături.

Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Rasol de curcan Rasol de curcan

Rețeta mai nouă   Omletă cu ciuperci Omletă cu ciuperci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro