Orez cu fasole boabe

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Kaizerul se taie şi se pune la prăjit, fără ulei, la foc mic, până devine crocant.


Se adaugă ceapa, apoi ardeii şi pătrunjelul, toate tocate mărunt. Se călesc împreună.


Se adaugă usturoiul strivit, cartofii tăiaţi cubuleţe şi se mai căleşte un minut.


Se stinge totul cu bulionul desfacut în apă.


Se adaugă fasolea boabe scursă de zeamă, foia de dafin, sarea, piperul şi boiaua. Se fierbe 25 de minute.


Separat se fierbe orezul şi se toarnă peste fasole.


Se poate servi cu cârnaţi.

Etichete: orez | fasole
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Gogoşi din aluat dospit Gogoşi din aluat dospit

Rețeta mai nouă   Ton cu roșii și capere la cuptor Ton cu roșii și capere la cuptor

publicitate
Comentarii (14)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro